Деси Слава без свян се показа като любител на алкохола по време на лайв на сина й Майки в известната социална мрежа Тик-Ток, видя HotNews. Блондинката на няколко пъти призова да и сипят водка, а след това надигаше чашата леко прикрито, но за всички стана ясно, че блясъка в очите й е от питието.

Чашката вдигна градуса на мама Деси.

Гласовитата изпълнителка не спираше да се смее през цялото време, очевидно под въздействието на алкохола. Тя влезе и в ролята на имитатор на свои колеги, сред които бяха Глория и Мира. Деси се оплака, че не е в добра кондиция за пеене, тъй като леко е прегракнала, но все пак изпя и фрагмент от народна песен, а за финал поздрави чешка тик-ток звезда с парче на Алиша Кийс.

Деси Слава се крие, че порка, за да не баннат профила на сина й.

Синът на певицата Майки показа, че е успял да я въведе в тънкостите на лайв битките в Тик-Ток, които са особено популярни сред тийновете. "Цъкайте, цъкайте! Кога ще видим Лъва?!", призоваваше Деси, а фигурата на Лъва в лайфовете е една от най-силните конфигурации при битките.

След като първоначално Деси зовеше за водка в чашата й, изведнъж обърна палачинката и започна да твърди, че пие сок от ябълка с цвят на коняк. "Искате ли да го изпия на екс, за да видите, че е сок!", сопна се звездата. Причината да не се показва директно с чашата е политиката на социалната мрежа, където не се толерира демонстрация на пиене на алкохол или пушене на цигари и подобен род опиати. Шоуто на подпийналата Деси и сина й Майки съвсем се развихри и с включването на Рашия, която вече е блондинка. Скандалната травеститка избухна с микс от изпълнения на песни на Деси Слава, която подчерта, че много харесва. "Имам твоя песен записана в студио, която пея по участията си", похвали се Рашия. Тя не пропусна да си поиска дует с певицата, но не получи заветното "да" в отговор от страна на изпълнителката на "Две сърца".

Рашия ахна пред Деси Слава.