Снимката е придружена с текст: "Усмихвай се широко, смей се често". Само че на Сара може и да не й е до смях, защото подобно голи снимки на все действаща мис са абсолютно забранени. Явно обаче фактът, че новата Мис България ще бъде избрана съвсем скоро, са отключили дивата страна на брюнетката.

Снимката набързо натрупа доста харесвания, а сред коментиращите е и една друга миска, Венцислава Тафкова, която е останала без думи и е оставила само няколко емоджита. Не липсват и критики от почитатели, които са категорични, че тя застрашава статута си на най-красивата мома на България.

"Не знам колко е голо детето,но ако е така кралицата би трябвало да е без корона,не съм хейтър", пише един от тях.

Конкурсът за красота “Мис България” стартира в далечната 1929г. Тогава за най-красивата българка е обявена Люба Йоцова. През 1967 година титлата “Мис България” грабва известната актриса Бранимира Антонова. През 1995г. “Мис България” става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”. През следващите години състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” е мечта на всяка българка. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 24 години, които трябва да притежават букет от положителни качества. Сред по-известните победителки са: Вера Русинова, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова.

Сара Младенова, действащата Мис България, беше една от малкото миски, около които нямаше никакви скандали при избирането ѝ. Тя е красива, естествена, скромна, няма силикон.