Музикантът бе изчезнал от медийното пространство. Премести се в Дубай, където опита да стартира кариерата си на изпълнител, но не му се получи. Въпреки това късметът му се усмихва. Нашенецът хваща окото на арабски шейх. Арабинът взима Живко за любовник. От години шейхът е преместил Добрев Лондон, където в луксозен мезонет се отдават на страстни забавления. Живко обаче искал да възроди кариерата си, а арабинът обещал че това ще бъде сторено. От скоро Добрев е в София, където подготвя нова песен.

"Пред близки той се похвалил, че заснемането на клипа струва няколко десетки хиляди лв. Песента е дуетна, но към този момент не е разкрил с коя фолк певица или певец е записал парчето. В България клипове на такава цена снима единствено Галена, а Живко очаква след тази песен да се превърне в новия Азис. Очаквано парите за всичко са дадени от дубайския шейх, писа "България Днес".

Българинът тъне в лукс в последните две години. Често лети в бизнес класа или частен самолет. Трансферът между европейските столици с частен самолет струва между 40 и 100 хиляди евро. Когато е в Лондон пък движи с последен модел Mercedes, чиято цена в момента е около 200 хиляди евро.