Шоуто ще се проведе в „Арена Армеец“, а единственото специално желание на 49-годишната бивша съпруга на главореза Аркан към организаторите било отново да се срещне със смуглия фолк изпълнител Меди. Брадатият санданчанин Мехмед Гогов, както е истинското име на певеца, подгряваше за фолк иконата през юни на морето и тя настоявала на всяка цена отново да го срещне в гримьорната.

Цеца категорично отхвърлила оферти от много по-известните Преслава и Галена, само за да се отърка отново в младежа. "Какво да коментирам, Цеца Мецата му носи мед на нашето жребче. Тя е известна, че си пада по млади момчета, няма да ги оставя на Алла Пугачова и Лили Иванова", коментират пред Лупа.

Двамата вече имаха съвместна изява през лятото. Дали е била само пред публика, остава да гадаем Дали между смуглия певец и каката е имало гуш-муш остава загадка, но трябва да признаем, че Меди минава за голям разбивач на женски сърца. Миналата година той изкара кратък, но драматичен романс с бръмчалката Моника Валериева, която също е доста по-възрастна от него, макар да може да е дъщеря на Цеца. Самата Величкович пък преди няколко месеца се раздели с младия си тъпкач Богдан Срейович, когото отглеждаше във вилата си в Дедине, така че сърцето й е свободно за нови интимни подвизи.