Ружа Игнатова е обвинена в най-голямата измама в съвременната история – над 4 милиарда долара. Игнатова се издирва от ФБР и Интерпол от 2017, но продължава да е в неизвестност. Книгата ще се казва „Ружа - преди one coin“, с подзаглавие - Изчезнала ли е?

Евгени обясни, че се е заел да напише книгата след като откакто Ружа изчезна, световни и български медии го търсят за интервюта, в които обаче той усещал, че се очаква да говори негативни неща за бившата си клиентка. Това нямало как да стане, защото освен нейн пиар, лорда се превърнал и в приятел и душеприказчик на Игнатова, пише LifeOnline. В книгата си, върху над 100 страници, подкрепени с лични снимки, Минчев разказва за повечето си срещи с бизнесдамата, която той сам открил и лансирал от началото до изчезването й с рекордните суми на милиони инвеститори.

Бившият ватман прави достояние на широката аудитория срещите им в Лондон, кръщаването на огромната ѝ яхта, и освещаването на къщата ѝ в Созопол. В книгата си той не скрива нито един детайл от дългото им приятелство.

Сред фактите, които лордът привежда в известност е желанието на крипто кралицата да се занимава с козметика и да създаде собствена линия продукти с марката Rouja. Паркетния лъв докладва още за поведението на Игнатова на баловете на принцовете Романови в британската столица, много от личните им срещи и нейните любовни терзания.

Припомняме, че нейният брат беше арестуван от федералните власти в САЩ и е обвинен за редица закононарушения. Специалисти на крипто пазара изчисляват, че най-вероятно Ружа Игнатова притежава над 11 милиарда долара в биткойни.