След като в предаването вече се изяви нейната кумица Софи Маринова, сега и фолкаджийката ще участва в игрите заедно с Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана и култовата му кукла Бай Тъньо, Китодар Тодоров, Маги Джанаварова, Мила Роберт и Рафи. Предаването тръгна доста колебливо и явно една от най-големите фолкзвезди е поканена, за да вдигне рейтинга на шоуто, в което всички се правят на шутове.

Вечерта ще започне с традиционните два състава на „Таратанци“, след това звездите ще проверят уменията си в асоциативните игри с „Ко каза, ко?!“ и „Чети по устните“, а в играта „Азбучна терапия“ всички ще се влязат в различно амплоа. Част от „Голямото клатене“ ще станат Рафи и Мила Роберт. Те ще получат от Рачков трудната задача да ядат пуканки, да пият бира и да правят хотдози в леглата, което ще предизвика сълзи от смях у всички. Маги, Боби, Мила и Рафи ще изпитат музикалните си знания в играта „Големи топки“, а предизвикателството “1D” ще отведе зрителите и звездите на импровизирана почивка с басейн.

В най-новата игра „Бабо, разкажи ми приказка“ със забавен разказ без насоки ще импровизират любимите актьори Геро и Китодар. В края на предаването Лудата стая ще изведе всички гости на пикник, а краят му ще бъде неочакван, но много смешен.