Двамата се похвалиха с фотоса, а последователите им веднага ги сватосаха, че са един за друг и трябва да се вземат. Гани е заклета романтичка. Мис Силикон има зад гърба си четири годежа и две сватби, а сега е бременна от настоящия си приятел Теодор, но все още не разкрива дали се е сгодила за пети път. През 2013 г. Джулката обяви, че е сгодена за половинката си Роман Стоичков. „Сгодена съм и се чувствам много обичана и щастлива“, сподели тогава красавицата. Приказката им приключи 2 години по-късно, без да се стигне до сватба.

Малко след раздялата с Роман Джулиана среща съпруг номер 2 – Станимир Ташев., припомнят от Лупа. Любовта им е страстна и пламва бързо. Като в романтична приказка е последвана от годеж в Тайланд и сватба. „Вече съм госпожа Ташева“, похвали се тогава Гани. За жалост връзката им изкара само 10 месеца, а зли езици твърдят, че причина за разлъката е появата на нов мъж в живота на хубавицата.

Миската отрича това да е така и като причина изтъква, чe се е развела, защото той е бил мързелив и е чакал тя да го издържа. Последва дълга съдебна битка и вадене на кирливи ризи, но нещата утихнаха след като Гани срещна Илиян и забременя от него. Следва годеж номер 3 и сватба по не чак толкова романтични причини. Заради появилите се oпaceния, чe пъpвopoдният й cин мoжe дa бъдe зaпиcaн с имeтo нa Ташев, тя пoбъpзa дa ce oмъжи тaйнo зa нoвaтa cи изгopa.

За сметка на сватбата раздялата на двамата влюбени стана много явно. Скандал след скандал, стигна се до официален развод и отнемане на правата на детето на Гани в полза на Илиян. Красавицата не страда дълго и само ден след развода обяви, че вече е сгодена за новия си любим, този път полицай. Двамата са заедно от по-малко от година, но силиконката вече е бременна в седмия месец и се очаква да роди в края на годината или началото на 2023 г.

На вечно търсене на любовта е и бившият футболист Благой Георгиев. Джизъса има зад гърба си три годежа, две сватби и четири деца. Първата официална половинка на футболиста е гимнастичката Христина Витанова. Именно заради него тя прекрати спортната си кариера. През 2009 г. той заряза любимата си бременна навръх Бъдни вечер заради любовната му авантюра с фолк певицата Лияна.

През април 2010 г. Христина роди и първото им дете - Йоана. Твърдеше се, че Витанова му е простила многобройните изневери и в края на 2011 г. двамата се събраха и си направиха бебе № 2 - синът им Давид. Семейното гнездо отново се разруши, след като Витанова разбира, че Благой отново й изневерява с плеймейтката Биляна Евгениева. През 2014 г. футболистът предложи брак на половинката си Куини-Алис, но двамата така и не се венчаха, защото той се залюби с рускинята Есмер Омерова и я забремени.

Последва грандиозна сватба в Русия, а след това и чутовни скандали и разправии, а двамата се разделят и събират многократно. Разводът става факт през 2018, а Джизъса се прибира в родината с подвита опашка. След завръщането си в България Благо обикаляше като волна птичка столични бръмчалки, докато не срещна новата любов в лицето на русата Златка. Връзката им беше поставена под съмнение още в самото начало и издържа много повече от очакваното. Без да е изненада за никого, Благой направи дете и на Райкова, а двамата изглежда бяха постигнали съвършени взаимоотношения, но в началото на тази година се разделиха, а няколко месеца по-късно Благой се ожени за втори път за младата Полина Спасова, а Златка вече е сгодена за Карен. Въпреки че в момента Благо и Гани имат официални половинки, феновете им се надяват, че един ден ще се съберат и ще са един за друг.