Тази вечер зрителите на играта по Нова телевизия се усъмниха дали в саботажа няма общо и сърбина Алекса, тъй като на финала от пъзела липсваха две части, а не само една, която Мани е захвърлила някъде в пясъка. Гаджето на смуглата Елица от Непобедимите не показа да страда от факта, че отбора на Сините се разпада, защото най-вероятно и той е предприел същото действие, за да не може да финишират веднага след племето на Безстрашните.

Без да знае за намеренията на Мани и Фейгин, той също е захвърлил друга част от пъзела, за да попречи на играта, предполагат наблюдателни зрители на "Игри на волята". Неговата цел е била той по-скоро да се премести в отбора на Червените, където е неговата любима - боркинята Елица. Така и всъщност стана, а тепърва ще видим какви екшъни ще се случват между него и Гената, който за нищо на света не искаше двойката да се събере в племето и по този начин да действа заедно към плана за победа.

Безапелационната победа на Безстрашните им осигури не само ключа от Резиденцията, но и възможност първи да изберат своите нови попълнения от разпадналото се племе. Те се спряха на Гого и Мани, докато Алекса, Виктория и Фейгин смениха сините екипи с червени.

Сутринта преди решаващата битка беше тежка за Супергероите, които със сълзи в очите изгледаха посланията на двамата отпаднали състезатели – Илиян и Цветан. Цветан искрено разчувства най-близкия си човек в играта Виктория, докато Мани и Фейгин получиха финална заръка от своя приятел Илиян да довършат плана си и да разпаднат племето. Те решиха да отмъстят за него и да продължат играта си в някое от другите две племена.