Той пусна снимка с полския си колега Марчин Дорочински и руския Иван Ивашкин, които играят в поредицата, чиято основна звезда и движеща сила е Том Круз. Все още обаче няма официално потвърждение от „Парамаунт“, които правят филмите, че Бахаров наистина ще е в този проект. Родни кинаджии обаче от вчера един след друг поздравяват звездата на Народния театър. Всичко тръгна от снимки през лятото, разпространени из социалните медии, първо в Инстаграм от полската звезда Марчин Дорочински и руската кинозвезда Иван Ивашкин. Двамата са заедно с Бахаров. Мястото е близо до Лондон. Ивашкин е написал:

„Поляк, руснак и българин се срещат в британските поля – звучи като начало на забавна история (и тя всъщност е такава)“. После пояснява, че селфитата са правени по време на втората седмица от снимките на високобюджетен филм и след това е започнала третата. И отново казва, че няма право да споменава името на филма.

Тези снимки преминаха в друга социална мрежа – Туитър, където почитатели и на поляка, и на руснака решиха, че става въпрос за новите два филма от поредицата „Мисията невъзможна“, които точно по същото време съвсем официално се снимаха в Англия. Подзаглавието му е „Пълна разплата“. Първата част е предвидена за 2023 г., а втората - за 2024 г. Снимките и на двата филма са вървели накуп и вече са приключили. Правени са точно по времето, когато тримата актьори – Бахаров, Дорочински и Ивашкин, бяха в Лондон. Родните кинаджии предполагат, че българинът ще се появи в осмата част през 2024 г.

Самият Бахаров също подхрани мистерията през пролетта, като си пусна селфи от луксозен частен самолет, който му е пратен да го откара в Англия, явно за въпросните снимки. Тогава Бахаров възкликна с чувство за хумор в социалните мрежи: "Нискотарифно". Фактът, че му е пратен такъв самолет да го откара в Лондон, говори сам за себе си как става въпрос за наистина високобюджетна продукция, за която подобен разход е в реда на нещата и тя е доста над $100 млн. Има и скептици, които смятат, че е съвсем вероятно хич да не става реч за "Мисията невъзможна", а всъщност тримата актьори са се снимали в друг високобюджетен проект, засега необявен. Повод за тези размишления е издайнически надпис на една от снимките, където се вижда името на продуцентската компания "Лонгкрос". То не се свързва точно с "Мисията невъзможна“, а с други кинохитове, сред които са филми за Джеймс Бонд, за някои от супергероите на Марвел, от поредицата "Бързи и яростни", хитове с участието на Брад Пит и Том Ханкс, уточнява "Телеграф".