Новият на русата сескбомба шофира с 28 км в час над ограничението на столичен булевард. Карен сам се издаде, че нарушава правилника за движение по пътищата. Той качи клип от марковото си возило, а камерата е центрирана точно на километража му и ясно се вижда скоростта му. Любимият на Златка настъпва лъскавия си "Мерцедес" на булевард "България". При ограничение 70 км/ч мъжът до русата Златка кара с 98.

Карен буквално фучи в най-лявата лента и изпреварва всички останали автомобили. Той започва да ускорява от 84 км и за няколко секунди достига почти 100. За подобно провинение, ако е първо, Карен трябва да заплати глоба в размер на 100 лв., пише в пътния закон. Преди месеци новият на Златка отново се похвали сам, че шофира с превишена скорост. При позволени 50 км в града Карен кара с близо 90. Бившият тенисист е фен на скъпите коли. Цената на мерцедеса му е близо 150 000 лева.

Само за регистрационните си номера арменецът е платил 10 000 лв. в КАТ. Номерът е запомнящ се - СВ KKKKKK - първата буква от името му. Карен и Златка се сгодиха преди повече от седмица. Арменецът поиска ръката на силиконовата бомба на гръцкия остров Миконос, пише "България днес".