Гинекологът Мажена Панова и автотенекеджията Гечо Гечев си тръгнаха завинаги от предаването. Двамата връстници напуснаха най-градивното риалити по различни причини, но сърцатото им участие ще бъде помнено дълго. Всяка жена може да постигне мечтите си, независимо от възрастта си, доказа 56-годишната Мажена на Арената в събота вечер. Въпреки че падна с 4 на 11 от многодетната майка и шампионка от шестия сезон на „Фермата“ Веселка Маринова, лекарката показа огромен хъс и воля за победа

„Във „Фермата“ исках да избягам от ежедневието и да се предизвикам. Като подарък от предаването си взимам емоцията, приятелството и опита. Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват, а да грабват всеки момент от живота, защото всяка секунда е уникално преживяване“, заяви кипящата от енергия участничка, която е родена в Полша, но от години работи в България и се радва на огромно уважение сред пациентите си.

Освен с енергичната Мажена, „Фермата“ се раздели с още един колоритен участник - Гечо Гечев, най-възрастния мъж в предаването. Автотенекеджията от село Голец, който живее в Лиеж, Белгия, беше дисквалифициран служебно. От продукцията го отстраниха, след като удари по рамото треньорката по художествена гимнастика Валерия Дочева преди старта на игра по пейнтбол, защото реши, че тя не спазва инструктажа за боравене с оръжието. Според правилата на „Фермата“ обаче, физическите удари между участници са абсолютно забранени, затова Гечо си тръгна завинаги от надпреварата за 100 000 лева.