Устните на изпълнителката изглеждат като току-що напомпани с нова доза хиалурон, а кожата й е опъната като на 15-годишно момиче. Глория успява да поддържа заветните 52-53 килограма с големи лишения и диети. Всяка година тя ходи на 14-дневен детокс курс при прословутата д-р Емилова. При гладолечителката вече редовно отслабва и щерката Симона.

Въпреки слуховете, че на помощ за тънката талия се е отзовал опитен хирург, който е извадил плаващите ребра на суетната певица, тя винаги е отричала, че си е махала ребрата. Със смях коментира като лъжа и писанията, че си е удължавала краката. Но старите фотоси са категорични, че носът на звездата е по-камбест, а формата на лицето й също е променена. Брадичката й видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти. Много холивудски звезди с малка брадичка също са се подлагали на подобна операция именно за да изглеждат по-изразителни.

Промени има и в бюста, но за тях Глория признава без да увърта. Косата на изпълнителката от Две могили е гарваново черна, къдрава и без екстеншъни, а днес тя е с права коса с удължения. Сега скулите на изпълнителката са още по-издадени, а бръчки не се виждат, прикрити с ботокс Все пак не може да се отрече, че 50-годишната певица в тялото изглежда много по-добре от много 20-годишни девойки.