Андреа Банда Банда започва работа в БНТ, където ще презентира и коментира най-нашумелите и интересни теми около световното първенство по футбол в националната телевизия. Тя ще се изявява във футболно предаване „Трето полувреме".

На 20 ноември 2022 г. /неделя/, ефирът на Българската национална телевизия ще бъде завладян от Световното първенство по футбол в Катар 2022. Зрителите ще се насладят на многоцветна футболна студийна програма от цели три предавания всеки ден с 3-ма водещи и специален инфлуенсър, придружени с анализи и коментари на бивши и настоящи футболисти, звезди и футболни фенове. От понеделник до петък по БНТ 1, от 9:05 ч. до 9:25 ч., зрителите ги очаква живото студио с Радостин Любомиров - „Сутрин със Световното първенство по футбол".

В него ще гостуват популярни лица, изкушени от най-великата игра. Зрителите ще видят пристрастията и предпочитанията на певци, актьори, инфлуенсъри, общественици, модели, които ще правят кратък обзор на изминалия ден със забавни моменти от социалните мрежи свързани със световното първенство по футбол. Радостин Любомиров, Илиян Енев и Иво Бързаков В дните, в които БНТ не излъчва ранния мач от 12:00 ч., ще има специално обедно предаване „Днес на Световното първенство по футбол“ от 11:30 ч. до обедната емисия „По света и у нас". В това предаване Радостин Любомиров ще запознава футболните запалянковци с кратка ретроспекция на случилото се от предишната вечер с автентичен коментар на головете, информация за предстоящите мачове, новини от отборите, пресконференции на треньорите, вероятни състави, преки включвания с последни вести от Катар на двамата репортери на БНТ, както и любопитна прогноза на животинче-талисман.

Третото футболно предаване е запазената марка на БНТ - „Трето полувреме". Преди и след всеки мач в позицията на водещи ще се редуват Илиян Енев и Иво Бързаков, а специално участие в студиото ще взима един от най-популярните инфлуенсъри и лица, познати от телевизионния екран - Андреа Банда Банда. Андреа ще намира, презентира и коментира най-нашумелите и интересни теми около световното първенство по футбол, ще отправя предизвикателства към феновете от ефира, за да изпращат любопитни видеа, които ще участват в томбола за награди.