Оказа се, че са виновни за падението на Алекса в последната битка с топчетата, където отборът на Непобедимите не успя да се пребори за резиденцията. А органите на реда са съвсем истински и не става въпрос за сценарии или част от някоя битка. Оказа се, че трима уастници от втория сезон на шоуто се озовали на снимките на вчерашната битка и умишлено пречили на участниците. А накрая се наложило да бъдат изведени с полиция.

Докато вървяла вчерашната битка, Милен, Любомир, Вайс и Джералдин от втори сезон на шоуто се позоционирали на покрива на една недовършена сграда в близост до арената за битки в "Игри на волята". Съвсем естветсвено е те да знаят къде са снимките и лесно да се окажат на терен. От далече пречили на участниците като хвърляли пиратки. Именно това разконцентрирало Алекса, който не успя да заведе племето си на Резиденцията, пише Блиц.

От продукцията извикали полиция, за да приберат старите муцини. Те нямали право да бъдат на строежа, който е частна собственост, а освен това застрашават собствения си живот, качвайки се на покрива на недовършена сграда. Любимецът от втори сезон Любо качи интересни строита в Инстаграм, с които показа нелепата случка от лятото, докато са вървели снимките на битката, която видяхме едва снощи. Групата се разминали с предупреждение и без сериозни санкции, каквито би трябвало да им наложат за влизане в частна собственост. Все пак били откарани в Районното управление за писмени показания.