Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да наснима сцените, да си свърши работата и да се върне в България, за да не се дават още пари за наеми, гримьори и т.н. От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство. Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодрум и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността.

Те чакали с часове само за да се доредят до банята и нямали време нито за почивка, нито за качествен сън. Мераклийките за слава бъхтели почти денонощно пред камерите. Новият „ерген” – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от задължения, ала кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този, повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с „ролите”, които им разпределили предварително.

33-годишният музикант Евгени даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гурото Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там. Предшественикът му също не успя да открие любовта във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова. Интересна подробност е, че те започнали авантюра още преди заминаването му за Турция, но разстоянието ги отдалечило.

Миловидната блондинка не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че той ще си тръгне без дама, както и се случи впоследствие. Нацепеният мачо бързо установил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки. С другата му фаворитка Александра Гърдеева уж останали приятели, но в действителност вече не поддържали отношения, издават хора от обкръжението му, пише "Уикенд".