Според информация разпространена преди седмица младият изпълнител е бил спрян от патрул след участие на майка си в Студентски град. Той отказал тест за наркотици, а униформените го санкционирали, като му взели документите. Сега обаче наследникът на ромската перла е успял да си върне документа и публикува клип, с който доказва, че книжката му не е отнета. От кадрите ясно се вижда, че свидетелството му за шофиране е у него, а не в КАТ, но как точно е станало това не е ясно.

Лоренцо Игнатов Петров е личен шофьор на майка си - Софи Маринова. Той я вози на участия така че, ако е без книжка, няма да може да кара из страната популярната изпълнителка, пише LifeOnline. А Софка има изява почти всяка вечер и нейният наследник я извозва до там и обратно.

20-годишният младеж се изфука и с нова придобивка. Софка му е подарила пореден ултра скъп подарък – спортен автомобил. Возилото, под чийто капак има поне 400 коня, е Мерцедес. Колата, която за няколко секунди вдига 100 км/ч, е забележима от разстояние заради яркозеления цвят отпред и черно отзад. Преди този Лоренцо шофира друг спортен автомобил на немската марка, но ето че го смени.