След като всички я видяха без капка грим и дори я отписаха от отбора на мацките в риалитито, Зорница направо промени представите за себе си със снимки, на които я видяхме в социалната мрежа. На кадрите тя е с доста макияж, но ако трябва да направим заключение, то е че между единия и другия й образ абсолютно няма нищо общо.

Вечно мрънкащата Зори от племето на Непобедимите отнесе доста голям хейт не само заради поведението, а и заради визията си. В коментари за нея предимно се наблягаше на това как изглежда и разни други подмятания. Останалите жени в Игрите видимо повече обръщаха внимание на външния си вид, като например за Евгения Джаферович се коменитарше, че не пропуска да си поставя грим в седмиците, когато племето на Безстрашните окопираше Резиденцията. За съжаление племето на Зори по-често се разминаваше с лукса и това видимо се отразяваше и на неглижирания й външен вид.

Твърде вероятно е и затова в момента тя да засилва повече кадри с перфектен грим, за да може да компенсира липсата на средства за разкрасяване на Арената.