Състезателите от двете племена се изправиха в двубои помежду си, балансирайки върху въртящото се колело на смъртта. Безстрашните не успяха да се координират достатъчно добре, за да достигнат заветните 6 точки, което отново ги изпрати на съвет. Преди да излязат на Арената, Непобедимите коментираха възможните варианти за номинация. Зорница без да иска разкри пред останалите състезатели, че освен със своята коалиция, играе и с Георги. Тя искрено се притесни от вероятността Генчо да закупи номинационни гласове срещу нея с грошовете, които притежава. От своя страна той сподели, че смята това действие за ненужно в този етап на играта.

Жълтите отдадоха своята трета поредна загуба на липсата на Мирела в племето. Въпреки разочарованието от провала, те бързо се активизираха в стратегиите за предстоящия съвет. Мани сподели притесненията си, че ще бъде номинирана от всички, като предложи на Ралица да играят заедно и да се обърнат срещу мъжете. Същата вечер Безстрашните се видяха очи в очи с водещата Ралица Паскалева на съвет за втори път тази седмица. Филип и Мани решиха да подсигурят мястото си в състезанието, като отделиха по 100 златни гроша, с които си купиха имунитет. За да запазят себе си, жените в племето единодушно гласуваха за единствената си възможност - Лефтеров.

Още утре той ще се изправи в братоубийствена битка на Арената срещу съплеменника си Гого. Гого или Лефтеров - кой ще докаже своите качества и ще се завърне при Безстрашните? Каква битка ги очаква на Арената? Как ще се справят Безстрашните със сигурната елиминация на човек от племето им? Ще се преразпределят ли коалициите? - предстои да стане ясно в новия епизод на “Игри на волята: България” утре вечер в 21:00ч. по Нова тв.