Заралийката беше забелязана неотдавна да кара автомобил с тъмни стъкла. Явно Отварачката си е взела бележка след като медиите я погнаха, че гази закона, и е махнала тъмното фолио от возилото си. Джипът „Ауди RS Q8” вече е със затъмнени стъкла само на задните си прозорци, както е разрешено от закона.

Припомняме, че Мария шофираше колата с изцяло черни предни и задни стъкла и така нарушаваше чл. 105 от Закона за движение по пътищата, където се казва следното: „Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им”.

Не е ясно дали изпълнителката на ретро хита „Твоят град” се е уплашила, че гази закона и може да бъде санкционирана, или е решила да бъде примерна и да не разочарова почитателите си, но е факт, че вече кара с изряден автомобил, пише „Уикенд“.

Мъжът на Отварачката – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е виновникът за черните стъкла. Бизнесменът не искал колите му да са „аквариум” и да се вижда кой се вози в тях. Заради това затъмнил стъклата на всичките си возила – спортно „Ферари“, което шофира той, и джипът на съпругата му. Не е ясно дали Миро е премахнал тъмните стъкла и от своята спортна кола, но поне тази на жена му вече е безупречна и не подлежи на глоби от КАТ. Припомняме, че возилата са с абсолютно еднакви регистрационни табели, които се състоят от буквата М и числото 2, което е свързано с имената на двойката – Мария и Миро и любимото им число.

Известно е, че лихварят и Отварачката карат оборотни коли, които се продават в автокъщата на Дзвера, но явно са решили да не бързат да продават автомобилите, които шофират в момента, защото иначе не би им сложил тези номера, ако ще ги използват само няколко месеца. Все пак табелите струват 15 000 лева и бизнесменът, който става все по-беден заради съпругата си, не би се охарчил напразно със сумата, ако няма да се карат поне година.