19-годишната брюнетка се окичи с короната миналата вечер, но от еуфорията от победата така и не разбрала дали ще ходи на друг конкурс след като е избрана за най-красивата българка. "Нямам представа дали ще ходя на Мис Свят или на какъв точно конкурс. Знам само, че ще е в Грузия", заяви студентката по архитектура пред Гала.

В първия кръг състезателките преминаха през подиума с коктейлни облекла на български дизайнерски бранд, а във втория бяха по бански. Между дефилетата им имаше и музикални изпълнения, включително и на народната певица Янка Рупкина.

Пред водещата Гала тя сподели, че има куче пумеран, обича да рисува и да се разхожда. Освен това е професионален гримьор, защото е изкарала курс. В момента обаче не упражнява тази професия. Отношението й към пластичните операции е приемливо, но към момента не би се подлагала на такива. "Не искам да съм клонинг на останалите", категорична е хубавицата.

Тя беше избрана на бляскав конкурс, който се проведе във вечерта на 10 ноември. Александра е от София и е висока 1,75 м. По време на надпреварата тя успя да победи други 16 претендентки. В първия кръг състезателките преминаха през подиума с коктейлни облекла на български дизайнерски бранд, а във втория бяха по бански. Между дефилетата им имаше и музикални изпълнения, включително и на народната певица Янка Рупкина.