Доказва го последната й поява в столичен клуб, която накара гостите на заведението да се отвратят от непрофесионализма на любимката си, за която са платили висок вход, за да я гледат.

Дори пияните компании забелязаха гафа на изпълнителката на "Мъжете всичко искат" и коментираха как е възможно да си позволи да се появи така на сцената, след като има претенциите, че е звезда. Деси, която от няколко години се бори с излишните килограми, вече не издържа да е на високи обувки. И затова реши на последното син участие в столицата да се качи на сцената по домашни чехли, пише Блиц. Певицата едва се забелязваше на сцената с нейните скромни 1,58 см. От масите се чуваха подмятания, че е забравила да си обуе обувките и е тръгнала от тях по пантофи. Това не е изключен вариант, тъй като певицата е известна със своята разсеяност и системно закъснение и е твърде вероятно по неволя да се е качила на сцената по пантофи.

Трудно може да разберем избора на Деси Слава.

На нея в последните години й е все тая и кара всичко през просото. Участията й минават изключително скучно, коментират очевидци. А тя ходи по участия единствено, за да си вземе хонорара, но не се напъва да се представи добре, както правеше преди години. "Не виждам как може да си заслужи хонорара от 6 бона", съскат управители на нощни заведения в страната.