На кадъра попфолк звездата е почти сгушена в атлетичното тяло на брадат мачо. Двамата са щракнати в момент, когато новият й обожател й подарява букет от почти "милион алени рози", както се пее в прочутия шлагер на Алла Пугачова.

Гло отдавна не бе говорила публично за това, което й се случва зад кулисите. Особено оскъдно винаги е било инфото от "любовния фронт", затова феновете й смятаха, че там няма нищо ново. Оказа се обаче, че са в грешка! Фолкралицата явно не си е губила времето само в сценични изяви, а е успяла да завърти главата на снажен левент, който очебийно е по-млад от нея.

Цяла година, преди отново да полети на "крилете на желанието", певицата пълнеше социалката си с трогателни кадри от "делниците на една баба". Тя бе на седмото небе от щастие, че гласовитата като нея щерка Симона Загорова я дари с внучка, която кръсти Галина в чест на прочутата си майка. Глория обаче явно е преценила, че този период е продължил достатъчно дълго, а сега е време да обърне внимание и на себе си.

"Много красива двойка сте!", изрази в коментар възхищението си Азис. Усеща се обаче, че костинбродският славей ловко си прехапва езика, за да не издаде името на новия любим на колежката си. В чалга средите са на мнение, че щом Азис е постъпил така, значи самата Гло още не е дала разрешение за разкриване на самоличността му. Единствената интимна връзка, която певицата си позволи да афишира в социалните мрежи, от пролетта е вече в миналото. През март тя се раздели с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, който дори й бе подарил годежен пръстен в знак на сериозните си намерения. Слухът за краха в отношенията им бе потвърден от приближени до примата на фолка.