В интернет се появиха актуални снимки на Ивайла Бакалова, на които явно се вижда, че тя е в очакване на второ дете. Така слухът, че бившата Мис България е родила през лятото в Дубай до известна степен е подкрепен. Явно мълвата, че е родила вече е преувеличена, но че е бременна е очевадно.

Около Нова година очаква втората си рожба една от най-известните носителки на титлата "Мис България". "Това е нещо много лично! Не искам да го коментирам - личният живот затова е личен! Отдавна съм излязла от публичното пространство", заяви шаблонно Ивайла.

"Кой каквото иска да си пише. Спрях да опровергавам лъжите, но хората им вярват", коментира Бакалова писанията по свой адрес. Само ден по-рано миската празнува имения ден на порасналата си щерка Рая, плод на любовта й с Румен Гайтански-Вълка. Миналата година момичето завърши средното си образование, а бала си отпразнува в заведението на половинката на майка си - бизнесмена Веселин Денков.

Ресторантьорът, познат с прякорите Брадата и Воденицата, беше задържан през 2020 г. на връщане от воаяж с миската, припомнят по повод бременността й от "България Днес". Прокуратурата го обвини като един от тарторите на престъпна група за лихварство. Погна го и антикорупционната комисия, която наложи запор на авоари за милиони. Последваха месеци зад решетките. Денков беше пуснат под домашен арест покрай разкрития на любимата му за корупция в съдебната система. Именно Бакалова освети скандални факти благодарение на записани разговори и влезе със скрита камера в ареста, за да докаже, че задържането на Денков е изнудване, а не правосъдие.

Бизнесменът изкара още месеци наред с гривна за проследяване вкъщи. Той отказваше да плати безумно високите гаранции, които съдът му определяше. Докато след почти двегодишна сага Темида не се смили с миза от 20 бона. Това позволи на влюбената двойка да прекара част от лятната си ваканция на гръцкия остров Миконос. В края на август двамата уважиха морската сватба на моделката Роси Черногорова и Борислав Желязков - Боби Манекена. На снимките от ВИП събитието Ивайла прикрива коремчето си с чанта. Това даде повод да се шушука в светските среди, че тя крие наедряващата си фигура. Според запознати бебето се очаква да се появи на бял свят през декември или януари.