Певицата сподели на стори в Instagram кадри от раждането, от които стават ясни и още подробности. Бебето се казва Матиас, тежи 3.600 и се чувства добре, както и майката. Интересно съвпадение е, че бебето идва на бял свят в 11 часа и 11 минути. По-рано скандалната изпълнителка сподели, че през цялото време е искала естествено раждане.

"Нямам против цезеровото, но то трябва да е само тогава, когато има нужда. Вече се е превърнало в мода как раждаш, това не е ок", каза още Сузанита в Instagram.

"Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!", написа таткото в Instagram.

Сузанита и Марк Славов имаха проблеми в началото на връзката им. Двамата дори се разделиха за кратко. Малко по-късно певицата сподели, че с Марк все пак са изгладили проблемите и са се събрали отново, за да отгледат заедно детето си. Името на Матиас означава "Дар от Бога".