Тя и Георги са все още заедно, а по всичко личи, че връзката им е минала на друг етап. Оказа се, че отношенията им много бързо се развиват и са взели много важно и сериозно решение за съвместния си живот, което изненада техните съплеменници и приятели.

Фейгин и Георги май вече живеят заедно. За това подсказаха сторита на Георги, в които той отговори на въпроси на последователи. Сред тях имаше и такива, свързани с Фейгин, а той направо обърна камерата към нея. Оказа се, че двамата са в уюта на дома, по домашни дрехи и на дивана.

По-рано през деня пък Георги показа, че има нов любим спорт и това са кънките на лед. Всъщност не трябва да сме психолози, за да заключим, че именно времето, прекарано заедно, и общите любими хобита са сред ключовите за една успешна връзка - нещо, което Георги и Фейгин отдавна са разбрали. "Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно", разкри Фейгин пред vbox7.com.

Двамата с Георги се запознали още на тестовете преди Игрите и още тогава усетили, че двамата са един за друг. Дори мечтаели да са в едно племе, но в крайна сметка резултатът е по-важен, а той е една красива връзка. Впрочем от сторитата на Георги стана ясно и друго - двамата с Фейгин съвсем скоро ще гостуват на Илиян и Мани в Лондон.