Тя сменя и прическите с лекота, като от блондинка става брюнетка за отрицателно време не само благодарение на фризьора си, но и на екстеншъните, които носи като всяка фолк певица. Феновете са категорични, че младата изпълнителка изглежда прелестно и в къса коса, без векакви удължения. Истинската прическа на 23-годишната Христина наистина изглежда чудесно, но тя държи и на изкуствените удължения.

Не липсват и критикари, които смятат, че млади и красиви момичета нямат нужда да увреждат косите си с непрекъснато боядисване, изправяне и други увреждащи процедури. Тита от одини обича да експериментира с косата си, като дори е била розова. Макар че преди години тя захвърли екстеншъните, днес е абсолютна тяхна фенка. По принцип Тита от малка има проблеми с косата си.

"Като бях мъничка, нямах много коса. Бях като момче, не ми растеше косата. Нашите ми купиха една перука с лента отпред. И когато започваше моята любима песен, слагах изкуствената фризура, взимах дезодоранта, който ми служеше за микрофон и почвах да пея", разказа изпълнителката преди години в телевизионно интервю.