Фолкпевицата излиза от лъскав фризьорски салон в столичния квартал "Лозенец". Буклите й са хванати с фуркети, което навежда на мисълта, че Мария ще демонстрира красивата си прическа по време на вечеря или някое нощно събитие. Но по-интересното в случая е, че дори и по време на разкрасителни процедури тя е следвана плътно от внушителен гологлав охранител с множество татуировки по тялото.

"Въоръжен" със слушалка и зорко следящ всяка крачка на изпълнителката на "Ще те побъркам", пазачът оглеждаше периметъра около фризьорския салон стриктно, докато певицата гледаше в огледалото работата на своя коафьор.

5109d10cad94fd9ed.jpeg

Освен с охранител мъжът на певицата често я глези и със скъпи автомобили. Изглежда такъв е случаят и сега. Певицата и бизнесменът Мирослав Мерджанов се взеха официално в края на миналата година. Светската двойка не вдигна голяма и пищна сватба, а просто подписа в гражданското. На церемонията присъстват едва няколко души - близки до семейството. Мария дори не бе в булчинска рокля. По-рано звездната двойка прибави още една скъпа кола към автопарка си, забелязаха от "България Днес". Секси миньончето и бизнесменът си купуват второ "Ферари". Е, не е с цвят червен, както пее Трифонов, но си е доста скъпо и лъскаво.