Звездата от "Откраднат живот" и "Татковци" категорично отрече двамата да са нещо повече от колеги и приятели. Просто Буков приел поканата да участва в последния клип на изпълнителката, която добре си послужи със снимките и си направи безплатна реклама с един кадър, който уж издаваше близост между тях.

Във видеото на “How to Ruin a Life” влизам в роля, за която имах нужда от истинска актьорска подготовка. С талантлив партньор на екрана, какъвто е Филип Буков, влизането в образ стана по-лесно отколкото си го представях. Благодаря на всички фенове, които чакаха с интерес видеото към „How to Ruin a Life” още от лятото. За всички, които не спряха да ми пишат през тези месеци, имаме и малка изненада в края на видеото. Историята ще продължи и през декември!“ , обяснява Виктория.

Премиерата на „How to Ruin a Life” на Виктория, която доби популярност в Европа с участието си на Евровизия 2020 и 2021, беше през юни. Песента се превърна в един от българските радио хитове на лятото. Певицата на Ligna Studios имаше възможност да представи песента на живо на концерти във Варна, София, Бургас и Пловдив. Музикалното видео на Виктория е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а зад камерата застава Дамян Димитров. Музиката и текста на „How to Ruin a Life” са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.