Фурията изрева в социалните мрежи, че е нахапана от кучето на свой приятел, който обаче се опитва да я измами след инцидента. Варненката, която след обвинението за убийство на своя интимен приятел Николай се премести да живее в Америка, показа стряскащи кадри от случилото се и обясни как е станала жертва на агресията на четириногото. Инцидента е от преди три дни, като Анита е била на гости у въпросния мъж, а вместо с гостоприемство се сблъскала с агресивното животно, което я наръфало. От поста й в социалната мрежа става ясно, че Мейзер не е била на секс среща, защото приятеля й всъщност си падал по мъже. Двойката отглежда цели четири кучета, но за щастие само едно е нападнало Анита.

Пристигайки при авера, Анита отказвала да слезе от колата си след като видяла кучетата. Той обаче я уверил, че нищо няма да й направят. Да, ама не! Още със стъпването на земята едното куче се нахвърлило върху нея и я захапало доста силно. На другия ден решила да отиде на лекар, но вместо нейният "приятел" да се притесни за здравословното й състояния, той започнал да я заплашва. "Той ме помоли да не го издавам на Animal Control, когато отида на преглед и аз естествено си спазих обещанието! Настоявах обаче да ми докаже, че четирите му кучета са ваксинирани против бяс, за да не си правя излишно аз ваксина.

Днес най нагло и безцеремонно ме обвини в нещо невярно, но аз записвах разговорите с него и имам доказателство за всичко как е казано! Направих го, защото общ познат ме предупреди преди време да внимавам много с него и че ще ме сгази като валяк ако нещо не му е угодно и беше прав! Казах му, че криейки него и неговите кучета ще вземат моето и той най-нагло и без свян ми заяви: ами да ще я вземат, ти какво си мислиш, че аз не съм проучил, че няма как да докажеш, че моето куче те е ухапало, ми да , всяко друго може да е! Кажете ми какво заслужава такъв човек?

Питам го 3 дена настоятелно за доказателство за ваксини, а той буквално ме набеди, че искам да го съдя или че се шашкам ( второто е вярно) и че той се подготвя и проучва как да се спаси. Не се чувствам добре и ми правят допълнително изследвания, на системи съм, току що ми взеха тест за Ковид, кръвни изследвания, преливат ми IV, а той мисли за себе си и как да ме подреди ако случайно реша да го съдя! Сложи ми думи в устата и разговаря незаслужено арогантно с мен…", жалва се Анита в социалните мрежи.