От държанието ѝ на сцената, което е колкото провокативно, толкова и вулгарно. За нея това никога не е било проблем, тъй като тя очевидно смята, че това е начинът да изпъкне на фона на останалите талантливи звезди в България.

Очевидно е, че Гери-Никол поддържа яката дупара точно затова - да я раздвижва пред мъжката аудитория. Преди няколко седмици в социалните мрежи се появи видео от нейно участие в Германия, на което десетки мъже я опипват, докато лази по сцената. Самата тя след това пресподели сторитата, така че явно се гордее с това, пише vbox7.

Гери-Никол е неузнаваема.

Ако сравним как младата звезда е изглеждала преди и сега, ще видим огромен брой разлики, които са доста фрапантни и за нас лично доста прекалени. Промените по лицето ѝ са наистина много, самата тя не знае колко точно - но тук лошото е, че продължава да експериментира с младостта си. От последните ѝ сторита стана ясно, че отново е минала през козметичния салон, за да надуе устните, като този път резултат не изглежда особено задоволяващ - сигурни сме, че самата тя не се харесва този път. Добре че са филтрите - за да се прикрият много от другите несъвършенства.