Пред камерата на bTV певицата показа десетки статуетки и плакети, наредени на дълга полица над любимия й диван. Сред тях има както български, така и чуждестранни, похвали се Анелия и показа призовете за модна икона, жена на годината, най-продаван изпълнител в Турция. В подземието на дома си тя разполага и със специална кино стая, в която е разположен и голям диван, за да може тя и гостите й да гледат спокойно поредния филм.

Огромната къща в полите на Витоша е без килими, заради трите кучета, които отглежда певицата и нейната дъщеря. "Те пишкат и акат, затова у нас вече килими няма", обясни изпълнителката, чу Hotnews.bg. Анелия пази стари рисунки на дъщеря си, която преди години рисувала непрофесионално в огромния хол, разделен на две части от камина. В едния е голямата маса за хранене на фамилията, а в другата-кът с мека мебел. И в двамата присъстват огромни телевизионни екрани.

Анелия показа и големия си шкаф с чаши за алкохол, подарени от приятели. "Аз не пия", уточни тя. Не държи и много дрехи в гардероба си, защото често ги подарява. "Не обичам да се затрупвам с вещи", уточни изпълнителката пред Алекс Сърчаджиева.