Още тогава певицата изглеждаше доста променена, но се появиха съмнения, че може да се е вталила в клипа посредством популярни програми за видео обработка. Преди дни обаче Деси Слава блесна с къса черна рокля, прилепнала по тялото й, в „Шоуто на Николаос Цитиридис” и това позволи на зрителите на Би Ти Ви да се убедят в забележителния й прогрес в борбата с излишните килограми.

„При предишното си гостуване споделих, че имам хормонални проблеми. Просто ги овладях с медикаменти. Чувствам се по-добре”, отвърна Деси Слава на комплимента на водещия, че изглежда впечатляващо и е в страхотна форма. Въпреки че роди сина си Борис през декември, 2017 г., хитовата изпълнителка дълго време не можеше да свали натрупаните килограми по време на бременността. Това, разбира се, се превърна в повод за периодични статии, в някои от които се намекваше, че Деси Слава едва ли не похапва повече и затова не отслабва.

„Хора, аз не ям много”, сподели певицата в тази връзка през декември, миналата година. Деси Слава е виждала името си и в реклами на медикаменти за отслабване. Не е вярно, не съм участвала в такива, подчертавала е певицата неведнъж, която даже е убедена във вредното въздействие на подобни лекарства. Самата тя никога не е използвала такива.

Тези, които се наложило да приема, са свързани с хормоналния дисбаланс в организма й, заради което именно дълго време не можеше да отслабне. Затова и певицата доскоро избягваше да се появява на тв екрана. „В един момент си казах, че трябва да се обичам такава, каквато съм, да се приема, защото може и никога да не отслабна. И трябва да се харесам някак си и трябва да приема, че това съм аз. Но истината е, че тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми”, сподели Деси Слава в края на миналата година.

След като взела мерки и започнала да лекува с медикаменти хормоналния дисбаланс в организма си, всичко си дошло на мястото и певицата бързо възвърнала перфектната си визия. Според източник на „Уикенд”, се касае за прословутите инжекции „Оземпик”, които се бият в корема веднъж седмично. Те са предназначени за тежки форми на диабет, но е възможно да се прилагат и при хормонално объркване.