"Имам нов мъж, но не е бандит!", категорично заяви чалга дивата пред "България Днес". Тези дни тя беше хваната в крачка по време на пазар в германски супермаркет, като по петите й ходеха охранители с тениски на най-известния рокерски мотоклуб в света "Ангелите на ада". "За радост на всички мои фенове не съм започнала да карам мотор и няма да ставам рок певица. Може би имам някой мой близък, който е от тази банда. Появих се с тези хора, така се наложи на момента. Щом съм го направила, значи съм знаела, че ще ни щракнат все някъде", разкрива Рокси по повод разпространените в публичното пространство информации, че има нов мъж със съмнително досие.

"Всичко, което се случва последния месец и половина, не е никак окей. Свикнала съм да говоря истината, но понякога нещата не са красиви, колкото и да ги увъртам. Трудно ми е да се опитвам да играя", сподели фолкфурията. Наскоро Роксана преживя раздяла с бащата на второто си дете. Певицата подаде молба за развод, след като разкри шокиращи факти за брака си. Както всяка друга любяща майка, поставена в такава ситуация, Роксана сподели, че не се чувства напълно щастлива.

"Не искам да избързвам, като споделям прекалено много. Силно се надявам, че скоро време ще има какво съществено да кажа с усмивка на лице. Като дойде правилният момент, ще се разбере. Скоро ще има събития, на които искаме - не искаме, ще трябва да се покажем заедно, но за момента предпочитам да не казвам кой е заради сериозната му позиция. Отново повтарям - човекът до мен не е бандит и не се занимава с лоши неща!", завърши Роксана.