В Дубай да купонясва забегна Нора Недкова и разбира се се похвали в социалната мрежа. Плеймейтката избухна на едно от най-големите партита в емирството, от където публикува снимки. Завистници обаче бързо я захапаха с репликата: Кой ти плаща екскурзиите, като си безработна?

И в действителност, ако доскоро плеймейтката обясняваше, че изкарва пари от фотосесии и реклами, то за последните месеци трудно можем да преброим рекламните й изяви в Инстаграм, от които е спечелила солиден доход. 29-годишната моделка единствено е споделила снимка от клиника за красота, която посещава вероятно на бартер. И дотук, всички останали кадри показват лайфстайла й извън пределите на страната ни.

Нора отсяда в скъпарски хотел в центъра на града. Тя обаче не споделя с кого е, но как да не се сетим, че това най-вероятно е мъж, който я глези като истинска арабска принцеса, коментират в средите. Близки до горещата блондинка изтъкват, че от известно време насам тя прекарва много повече време в чужбина, отколкото да си стои в България. Лятото варненката имаше и тур в Миконос, където стоя десетина дни.