С бащата - полицая Теодор Гецов, не само тръпнат в очакване на щастливото събитие, но и вече са избрали име на очаквания наследник. Силиконката до последно хвърля прах в очите, че нямат идея за името му и че то ще си дойде със самото раждане, но истината е, че това вече е решено. По първоначални намерения влюбените искали наследникът им да се казва Доминик, но тъй като името не съдържа буква от тези на нейните и родителите на Тед, седнали да умуват друго наименование на очакваното бебе, пише "Галерия".

Така всъщност се стигнало до идеята мъникът да се казва Кай. Първата буква е на майката на Джулката, която е Екатерина, но всички я наричат на малко име - Катя. Последната буква „й“ пък е по линия на родителите на Теодор, разказват източниците ни. Кай идва от гръцки език и означава „Роден на земята“. До избора на трите букви, Гани се е допитала и до астролог, който я уверил, че изборът на Кай е повече от подходящ, предвещава амбиция, импулсивност, развита интуиция, доброта, практичност и искреност.

Всьщност Кай означава много различни неща на много различни езици. На японски - океан, черупка, а на китайски значи триумфиращ. На баски (етническа група в Испания и Франция), кай означава пристанище, а на шведски - радвайте се. От тайландски се превежда – пиле. Гани вече спретна бейби шауър, като го направи медийно събитие. Въпреки че до последно криеше втората си бременност, тя реши да направи бебешкото парти чрез ефира на „Шоуто на Цитиридис”.

Иэточници обаче разказаха, че личният празник се е повторил и то навръх света Екатерина - 24 ноември, когато е и именния ден на майката на Джулката. Събитието е преминало в абсолютно тесен семеен кръг. Припомняме ви, че Гани вече има един син - З-годишният Давид, който е от неуспешната й връзка с фитнес инструктора Илиян Найденов.

„Давид е пламъчето в очите ми и смисълът на живота ми. В това малко същество е събрана толкова много любов... и всеки ден ме учи какво е истинското щастие. Това не е случайно - Давид означава „любим“. Тъй като това име се споменава в Библията, може да се предположи, че той е обичан от Бога. Дано! Да имаш, сине, най-големият подарък, който може да получиш от съдбата. Слънчице, обичам те!“, споделяла е Гани. В края на 2022-ра, тя ще отпразнува третия рожден ден на първата си рожба.