Той е с над 330 хил. последователи в TikTok и близо 7,5 млн. харесвания на видеата си там. Именно затова Касим възприема и снимането на съдържание за платформата като изключително сериозно занимание. В интервю той сподели, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео.

Най-пикантният въпрос около него обаче е свързан със сексуалността му. Коментари под публикациите на инфлуенсъра анонимно твърдят, че Касим си пада по представители на неговия пол, пише vbox7. Той обаче отрича това да е истина, а донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри.

Касим призна, че досега не е имал дълга връзка, но и описа външността на жената, която би го впечатлила. Тя е брюнетка, не по-висока от него, с фит тяло и без корекции по себе си. Звездата от "Игри на волята" коментира и друго - дискриминацията. Касим сподели, че е от турски произход - нещо, което си личи и от името му, а това невинаги е било в негов плюс. Но и за това каза, че го намира за нормално.