Алекс Сърчаджиева ще разрови дълбоко и ще покаже непознатото лице на вечно усмихнатата и позитивна певица. Зрителите ще чуят от първо лице как Кали се е спасила от връзка, в която е имало много повече горчилка и токсичност, отколкото любов и доверие. Ще видят как и с кого живее и наистина ли тя е шефът вкъщи.

Hotnews.bg припомня, че от години тя живее с аптекарския бос Атанас, който е 15 години по-млад от нея. “Мъжът до мен предпочита да остане в сянка, това е неговият избор. Толкова емоционално овладян човек досега не съм срещала, а е и много красив – затова си го пазя и не го показвам. (Смее се.) По образование е фармацевт и е изключително зрял, въпреки че е доста по-млад от мен, но това са само години. Той е изключително умен, ерудиран и надраснал възрастта си – дава ми стимул и ме подкрепя да правя това, което обичам", сподели преди време певицата.

"Аз отдавна не се изявявам в попфолк средите и нямам доходи, така че да не си помисли някой, че съм много богата и той затова е с мен. Приятелят ми е трейдър и за рождения ми ден, вместо да ми подари часовник, той ми подари такъв курс, но в момента съм го изоставила, въпреки че продължавам да търгувам с акции. Той произлиза от здраво семейство, без разводи и е много търпелив – много се уча от него. Заслужава си да полагаш усилия, за да съхраниш любовта”, категорична е Кали, която има три деца от трима мъже.