Нека да припомним, че преди ден плеймейтката сподели горещи снимки от Малдивите, на които се вижда бременното ѝ коремче. На единия кадър блондинката позира чисто гола, прикрила гърдите си с ръка, а на другата е по бял бански. Новината за бременността на Златка Райкова беше очаквана. Слухове в тази посока имаше в последните няколко седмици.

Интересно е обаче как експоловинката на Златка - Джизъса, реагира на информацията. Всъщност бившият футболист нито ѝ честити, нито коментира новината. Действията му са достатъчно красноречиви за отношението му по този въпрос. Благой публикува на стори в Инстаграм снимка, която показва къде е завел той новата си любима - Полина Спасова (вече Георгиева). Двамата са били на концерт на Лили Иванова.

Златка и Благо Георгиев се разделиха през пролетта тази година. През това време се оказа достатъчно и за двамата, за да се окрилят от нови любови. Златка вече има син от Георгиев - момченце, което се роди през септември 2019 г., и носи името на баща си - Благой-младши. Преди време пък в телевизионно интервю Джизъса сподели, че с Полина още не бързат за наследник, тъй като искат първо да си дадат повече време, в което да се опознаят по-добре, пише woman.bg.