Преди две години Осипова публично оповести, че е била бита в столичния салон на Боршукова. Обвинението си плеймейтката подкрепи със снимка от медицинското, което са й издали, като тогава показа и синини. С днешна дата Вили Боршукова отново напомни за инцидента, като съобщи, че е успяла да се защити в съдебната зала.

"Помните ли измислените публикации на Жанета Осипова по мой адрес? След 2 години съдебни битки Първото дело е спечелено. В момента тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име. Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените. Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви, да ви заплашва, да ви налага психически тормоз! Защото такива хора трябва да бъдат спряни. Такива хора по салоните, колкото щеш и мисля че не само по салоните се случват такива неща и по хотели и ресторанти, фризьори, сервитьори, хора в сферата на услугите всекидневно са подложени на капризи, фасони, надувки и всичко това трябва да се търпи. Реклама чрез скандал за да минем безплато, всеки е изпитвал този номер. Дори приятелката й Гери Никол заплащваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в крайна сметка?", заяви в социалната мрежа Боршукова.

Още в разгара на скандала, Вили разпространи видео от охранителните камери в салона си, от което не се вижда да има инцидент. Тогава обаче се заговори, че видеото може и да е манипулирано и пикантната част да е изрязана. "За какво й е на Жанета да петни името й по този начин, ако не е имало ситуацията, за която разказа", коментират в средите, като допълват, че перукерката по образование е известна с буйния си характер.