В графата "Общи търсения" най-гледаното риалити предаване тази пролет е задминато само от Украйна, което е напълно разбираемо предвид продължаващата война там. На трето място е Световното по футбол, което ясно показва, че "Ергенът" се превърна в телевизионен феномен, непомнен от времето на първото издание на "Биг Брадър".

След най-търсените хора в Google пък изненадващо на 10-то място се нареди Александра Тюркмен, заради няколко си телевизионни участия, в които разказваше за баща си. Най-търсената личност за българите през изминаваща година си остава Владимир Путин. Едва след него се нареждат местни фигури от новините като Лена Бориславова, Симона Радева, Кирил Петков, Вежди Рашидов, Слави Панайотов, а големият тенисист Джокович е едва на девето място.

Тази година впечатление правят и филмовите заглавия, сред които са и два нашумели български филма от 2022 г. - „Петя на моята Петя“ и „В сърцето на машината“, както и тези на сериали от стрийминг платформите, като класацията там се оглавява от „Странни неща“ (Stranger Things), но място намира и новият хитов сериал „Домът на дракона“ (House of the Dragon). При българските подредбата е "Татковци", "С река на сърцето", "Лъжите в нас", "Аз и моите жени" и "Полицаите от края на града"