Това написа в нета актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева, която официално ще се жени в България за дългогодишното си гадже - писателя и режисьор Бен Чарлз Едуардс. Симпатичният мъж е и най-упоритият ухажор на българката от години. Двамата се познават отдавна, но в публичното пространство Деси никога не го е представяла на приятелите си. Малцината, които го познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен само работят заедно, но между тях от години прехвърчат и любовни искри извън чисто професионалните.

В публичното пространство Деси Тенекеджиева никога не е афиширала любовна връзка. Приписвани са й такава с Миро от "Каризма", но там всичко било мимолетно, твърдят хора в средите. "Е, аз не се имам за светица. Дори напротив. Много съм влюбчива. Била съм влюбена във всеки един мъж, който е бил до мен в определен период от живота ми. Като се замисля, те не са били много. Сериозните ми връзки са шест. Иначе съм се влюбвала и в детската градина, и в училище. Това са най-истинските влюбвания, защото са най-безкористни", споделя за личния си живот Деси.

След като през 1998 г. си отива съпругът й Стоян Камбарев, Тенекеджиева се зарича да не се жени повече. В негова чест всяка година актрисата учредява награди "Полет в изкуството", а фондацията, с която помага на млади и талантливи хора, носи името на покойния й съпруг - Стоян Камбарев. С днешна дата обаче актрисата вече е влюбена отново сериозно и двамата са решили да се обвържат.

Едуард работи с нея повече от шест месеца в Холивуд по филма "Колелата на рая". Съвсем скоро ще видим лентата и на голям екран. В нея участва и легендарният Мики Рурк. "Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната мечта! Горд продуцент съм", написа преди месец Десито. Нейният бъдещ съпруг Едуард е един от най-добрите приятели на Рурк и със сигурност той ще стане кум на двойката.

Продуцентът е щастлив от избора си 70-годишният актьор вече покани влюбените и на своя рожден ден, като така им показа откритото си приятелско отношение. "За мен е чест, че се включвам в този филм", каза Мики Рурк, след като си направи селфи и с Деси, и с Едуард "по холивудски". Деси Тенекеджиева има син от покойния си съпруг Стоян Камбарев. Йосиф Камбарев е завършил Първа английска гимназия и учи в чужбина.