Нещо повече! Погледнато отстрани актьорът май ни най-малко не се разкайва за случилото се, а дори напротив - заричал се е пред приятели и колеги, че отново би посегнал на колежката си заради това, което тя му била сторила.

Преди 5 години актьорът се нахвърлил върху Димитрова заради нейни интриги и манипулации към дъщеря му Алена, а щом станело въпрос за детето му, Вергов ставал звяр, пише "Уикенд". Според тиражираната история - Вергов се опитал да се раздели с Диана Димитрова, за да опита да запази брака си, но актрисата не играла честно спрямо семейството му и се опитала да се сприятели с 15-годишната му дъщеря, настройвайки я срещу майка й. Вергов побеснял и в момента, в който видял Диана Димитрова на снимките на "Откраднат живот", веднага отпуснал гнева си и я нокаутирал. Засега Вергов не говори по темата, а Диана Димитрова е повече от красноречива в постовете си.

В понеделник предстои актьорът да бъде разпитан от прокуратурата - нещо, което се твърди, че изобщо не го притеснявало, а дори се заканвал, че и пред разследващите ще каже, че не съжалява. Освен Вергов, като извършител на деянието, наказателна отговорност може да понесе и Евтим Милошев, който е продуцент на сериала, тъй като според думите на Диана Димитрова, именно той я е изманипулирал да не подава жалка тогава срещу колегата си. Любопитна подробност е, че във всички показания, които Диана Димитрова прави, тя изобщо не споменава дъщерята на бияча си. Какво точно се е случило между нея и Вергов, тепърва ще става ясно.