Тези дни синът й Лоренцо се похвали с много скъп подарък, което обяснява защо все още етрополската звезда няма собствен дом и живее на квартира. Лоренцо се изфука в социалните мрежи с нов часовник, който му е подарък от Софи. „Маме, благодаря ти за подаръка. Жесток е, от най-скъпите“.

Мъжкият аксесоар е закупен от Дубай, където Софи бе на почивка за рождения си ден в началото на декември. Там звездата е пръснала не малка сума пари да си угажда, като само часовника на Лоренцо струва 10 бона.

Певицата обича да се глези и да си купува скъпи дрехи и бижута, но за сметка на това продължава да живее на квартира и да няма свой собствен дом. Всички нейни колежки се чудят как е възможно най-голямата ни звезда да е толкова незайна за бъдещето си и как успява да похарчи толкова много пари за глупости. Е, виждаме, че и Лоренцо й помага доста в тази част.

Предпочитала да го вижда няколко дни в месеца, колкото да отбие номера, да му купи играчки и после да го върне обратно при баща му. Силиконката не спира да хвали новия си мъж, като явно цели да натрие носа на бившия. Според запознати обаче отношенията им далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат. Те са заедно едва от няколко месеца, а Гани вече е надула корема и се натиска за поредната сватба. За 4 години блондинката има два развода зад гърба си, но това не я спира отново да напира за брак. Прави впечатление, че след всяка раздяла, тя бързо намира поредната „голяма любов”. Съдейки по честите скандали между нея и полицая, надали и тази й връзка ще изтрае дълго.