В разговор с Николаос Цитиридис и своята най-близка приятелка от предаването Дениз Хайрула рускинята призна, че отишла на специализираното обучение по съвет на своя приятелка, която живеела в Москва. Тя била обиколила всички подобни курсове в руската столица и убедила Виктория също да пробва. Така бъдещата победителка в "Ергенът" се отзовала на курс по фелацио.

Думата обаче затрудни Капитонова, която обаче бе чувала доста по-прозаичната друга дума "свирка". Тя охотно разказа за курса, който осигурявал на момичетата всякакви играчки и лубриканти, с които те да експериментират. Тя се записала на него, преди да дойде у нас. В България рускинята живее вече 10 години, като пристигна тук да учи висше.

"Приятелката ми, която учеше в Москва бе ходила на над 20 подобни курса, не само за фелацио. Тя ме закара там и беше много забавно. На входа ти дават шампанско, за да се отпуснеш. Влизаш и виждаш 15...с всякакви там лубриканти, презервативи, с които да си играеш. Пред теб има инструктор, която също държи първо да пиеш. Учат те, както трябва. Най-важното, което научих, е да не стискам устни и зъби", обясни отраканата Капитонова.