Теди Александрова отпразнува 32-ия си рожден ден със страстни целувки с колежката си Емануела. Атрактивното изпълнение не е предварително подготвено, а палавите моми действат импулсивно за радост на десетките гости в чалготека в Студентски град в столицата. Паметливи фолклюбители веднага припомниха, че Теди Александрова и Емануела повтарят култова целувка на Преслава и Галена отпреди 12 години.

Тогава двете най-популярни имена в бранша бяха неразделни приятелки, купонясваха заедно и обичаха да провокират с разкрепостеното си поведение. Към днешна дата Преслава и Галена не са близки, но Теди Александрова и Емануела са достойни техни последователки. На партито в Студентски град няма мащабно присъствие на чалга звезди и Тедито празнува с най-близкото си обкръжение. Голяма част от компанията й са жени, но веднага се набива на очи присъствието на фолкпевеца Антонио. Чалга мачото показва много близко отношение с рожденичката на сцената, като на няколко пъти я прегръща, хваща я през кръста и се държи предизвикателно с нея.

Александрова видимо няма нищо против мъжкото внимание, тъй като няма информация да има приятел след дългата връзка с рапъра Ванко 1 и малко по-краткотрайната с колегата си Емрах Стораро. Партито преминава в розово, като има много елементи от живота на Барби. Такива мотиви често могат да бъдат видени в клиповете на Теди, така че не е изненадващо. Купонът продължава до малките часове на нощта с наздравици, барабанчета и летящи салфетки.