Изпълнителката директно упрекна по-младите си колеги, че не се стараят достатъчно по пътя си към славата, а постоянно се надпреварват да взимат всичко, което трябва и не трябва от живота. "Младите не се интересуват от нищо, случило се преди време. Колко време сме били ние на сцената и как сме постигнали успеха си", заявява блондинката, изтъквайки че е постигнала успеха си единствено с постоянство, търпение и много работа.

"Според мен единствено постоянството гарантира успеха ти. На тези уроци са ме учили моите учители в музиката. Постигнала съм всичко с труда си, смея да твърдя. Всеки един от нас си има своите слабости и страхове, имам ги и аз, не правя изключение. Но в трудните моменти винаги съм разчитала на своите близки, на съпруга, децата си и моите родители. За тях се опитвам да съм по-смела и да постигам нещата в живота си с труд", добави още самочувствено певицата.

Думите й предизвикаха бързо вълна от горещи реакции в социалните мрежи. "Както и на парите на богатите си мъже. Хайде, недей да се хвалиш, че всичко постигаш само с труда си. И с поддръжката на Коко Динев, сега и на новия ти мъж Жорж Башур. Що не се ожени за някой бедняк, че тогава ще те видим колко смела, работна и упорита си", отвърнаха й потребители във виртуалното пространство.