Засега тя не бърза да се връща на екран в bTV, където вече се подвизава, след като реши да се махне от екипа на Гала в "На кафе" по конкурентната Нова тв. Припомняме, че Зейнеб Маджурова се оттегли от телевизията в края на пролетния тв сезон, когато бременността ѝ все още не личеше пред камерите, а към днешна дата май ще разочарова феновете си, които напират да я видят обратно в ефир.

За разлика от своите колежки, които наскоро родиха - Никол Станкулова и Гери Малкоданска, риалити звездата не бърза да работи, пише "Уикенд". Тя смята да остане с децата си поне, докато дойде време да тръгнат на ясла, а може би дори и на градина - става ясно от скорошни нейни отговори на фенски въпроси в социалните мрежи. На въпрос дали й липсва телевизията и кога мисли да се върне, Зейнеб отвръща така: "Да. Липсва ми, но все още имам много памперси за сменяне преди да се завърна."

Любопитна подробност бе и това, което Зейнеб отвърна на въпрос, свързан с това дали би си направила пластична операция. "Може би, защото винаги съм вярвала, че отвъд външните ни характеристики има едни вътрешни ценности, които могат да те направят достатъчно красив. А може би, защото съм в чудесни отношения с недостатъците си и не изпитвам необходимост да ги заличавам. И не на последно място, а може би и на първо - никога не съм харесвала сору paste устни, носове, а отскоро - и очи"