Жилището е оценено на близо един милион лева, твърди „Галерия“. Жилището е обзаведено по последен писък на модата. В къщата няма обикновени сувенири, статуетки и картини за украса, а всеки предмет е оценен на висока стойност по желание на половинката на златка – тенисиста Карен Хачатрян.

Основната им всекидневна, с кухненско пространство, е обзаведена в тъмна палитра с преобладаващи нюанси на черно, графит, светло сиво и бежово. Френските прозорци и впечатляващата гледка са подчертани от дълги завеси струващи няколкостотин хиляди. Спалнята и останалата част от дома им се пренася към по-светлата гама. В момента те променят част от жилището, а причината е следващият член на семейството.

По-рано Златка обяви, че ще става майка за втори път. Според запознати тя чака момче. Карен, който полага грижи за първородното й дете – Благой-младши, плод от любовта на Злати с Благой Георгиев, настоявал да се изградят стаи за двете момчета. Източници твърдят, че Златка забременява по време на романтичната си почивка на о. Санторини.

Следващото им пътешествие било до Миконос, където Карен паднал на коляно и предложил брак на любимата си. Последният им по-далечен вояж бил до Малдивите, откъдето русата фурия се пусна на няколко снимки с наедрял корем.