Бъдещата майка сподели новината в стори във фейсбук. На специално парти с гости двамата с партньора й - бизнесмена Карен Хачатрян, спукаха балон, от който излязоха много сини листчета. Преди два месеца Русата Златка получи романтично предложение за брак от половинката си Карен.

Злати уточни в разговор с фенове преди време, че не държи на подписа в гражданското преди да роди, така че венчавката се очертава след идването на бебе №2. На партито освен много дами-приятелки на Злати, специален гост бе и синът на Райкова от връзката с Благой Георгиев. Сред гостите се вижда и гримьорът Цецо Андреев, който бе преустановил близките контакти с плеймейтката, докато тя беше с бившия футболист, понеже той не го одобряваше.

Райкова забременя на втория месец, откакто залюби Карен. Русото изкушение не пропусна да отбележи, че всеки ден са правили опити за бебе. Въпреки щастливите новини, че ще става майка, плеймейтката се оплака, че началото на бременността й е започнало трудно. Била зле преди месец и ужасно й се гадило, постоянно била изморена. После се разболяла от ковид, но за щастие сега се чувства добре.