Съобщението на bTV уточнява, че в празничното новогодишно шоу ще има още много музика с Георги Христов, Меди, Прея, Рая Димитрова и момчетата от група “Молец“. Веднага след финала Николаос ще се озове на площад „Княз Александър I”, където заедно с Натали Трифонова ще бъде водещ на новогодишната празнична програма на bTV – „Сцена под звездите“, на живо от 22:30 ч. на 31 декември.

Това ще рече, че ще гледаме гъркът от 20.00 поне до 1 след полунощ на 1 януари, което си е рекорд за водещ. По-любопитното е, че в началните часове той ще има подкрепата на своята любима Боряна Братоева, която ще бъде негов гост в шоуто. След като Цитиридис призна официално за връзката си с нея, както Hotnews.bg първи писа, сега двамата ще разкрият как са открили любовта и ще потвърдят, че са неразделни.

Старт на празничната музикална програма ще даде концертът Коледа е…! с песни на Стефан Диомов, който ще се излъчи на 24 декември (събота) от 12:30 ч. Своите най-големи хитове, създадени от обичания български композитор, ще изпеят Тони Димитрова, Милица Божинова, Ева, Хари и Яким от „Тоника“ и др. На Бъдни вечер от 20:00 ч. зрителите ще изживеят невероятни емоции и с примата на българската поп музика Лили Иванова и нейният грандиозен концерт от зала 1 на НДК през 2021г. Навръх Коледа, на 25 декември (неделя), от 12:30 ч. bTV ще излъчи юбилейния концерт на Веселин Маринов„40 години на сцена“. Почитателите на обичания от всички поколения изпълнител, ще могат да се насладят на най-големите му хитове, превърнали се в емблема за българската музика.

На 26 декември (понеделник) от 12:30 ч. следва магическият спектакъл на Поли Генова „По-добрата Коледа“, изпълнен с празнично настроение и великолепна музика, в компанията на Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и Любо Нейков. От 23:00 ч. bTV ще излъчи концерта на Влади Ампов – Графа „Утре отново“, в който са включени най-големите му хитове, изпълнени в акустика с много любов и неподправена емоция.